Images display display double | Support Questions | Support Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Images display display double
March 28, 2019
10:20 am
sctpfwape
Member
Members
Forum Posts: 75
Member Since:
November 10, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello,

How to avoid having classified product images displaying both in full new tab + in Lightbox at the same time?

I only want having the Ligthbox popup but not the full screen image at new tab.

 

Thanks. 

March 28, 2019
5:16 pm
AWPCP Support
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 5362
Member Since:
September 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi sctpfwape,

Thank you for your post. 

I'm not sure I understand what you are referring to here.

Can you please provide steps on how to reproduce the problem, including screenshots of what you see and link(s) to the right pages to start from?

That will allow us to find the issue the quickest. It would also be helpful to know:
- What version of WP are you running here?
- What exact version of AWPCP?  (number, please)
- What exact version of any other AWPCP Modules? (number, please)

That will help us troubleshoot the issue a little faster. Please let me know. 

March 28, 2019
10:27 pm
sctpfwape
Member
Members
Forum Posts: 75
Member Since:
November 10, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi, thanks.

Maybe my question was not very clear and I made an animated gif video for you to see here:
CambofreeImage Enlarger

As you'll see, when you click on the thumb of a product listed, you first get a new tab with the full media file and when you close it you can see the Lightbox generated by AWPCP. Result: you have to close 2 times the pictures in order to get back to the product page.

I'm running all latest version AWPCP, AWPCP Region Control Module and WP.

 

Thanks.

March 29, 2019
7:53 am
AWPCP Support
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 5362
Member Since:
September 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi sctpfwape,

Thanks for that clarification. That is not normal behavior for the plugin, and I could not reproduce it on my test site, which makes me think this is a conflict of some sort.

We should do a check for theme and plugin conflicts. Theme and plugin conflicts are very common in WordPress, and a conflict test is used to help determine the cause of the issue. Please conduct the test and let me know the results. Here is an article about how to test for theme and plugin conflicts with AWPCP, which may help pinpoint the issue: http://awpcp.com/forum/faq/how.....conflicts/

That will help us troubleshoot the issue a little faster. Please let me know. 

March 29, 2019
8:20 am
sctpfwape
Member
Members
Forum Posts: 75
Member Since:
November 10, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks but I never do this procedure anymore since several plugins are loosing their settings and have to start over again.

It's time consuming and not really worth the pain.

I checked replacing the theme already without success and a couple of plugins but nothing changes.

Will leave it as is and wait for your long awaited CPT version...

March 30, 2019
10:07 am
AWPCP Support
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 5362
Member Since:
September 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi sctpfwape,

I understand your objection to doing the test. A lot of people will create a dev site for the purposes of doing that testing, as it is really necessary to pinpoint the issue. 

The beta version of 4.0 is almost ready for release. If you'd like to check it out, contact us with a link to this forum thread here: https://awpcp.com/contact/ and we'll get you a copy! 

March 30, 2019
9:21 pm
sctpfwape
Member
Members
Forum Posts: 75
Member Since:
November 10, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Finally, I found the culprit accidentally when disabling WP Super Cache for checking something else and I noticed that the images were now loading correctly, without that second tab with the full media file in it.

So, yes the problem appears only when WP Super Cache is enabled and disappears when disabling it.

I guess there would something to exclude in there but I have no idea what.. Do you?

As for version 4, I'm glad to hear that it's close to being released but, thanks, I don't really have time right now for testing. I prefer waiting for the public version.

April 1, 2019
8:59 am
AWPCP Support
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 5362
Member Since:
September 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi sctpfwape,

Yes, you should be able to add awpcp page URLS to WP Super Cache so that those pages aren't cached. I'm not familiar with that plugin, so I'd recommend contacting them. However, I did find this article that might help: https://wordpress.org/support/topic/how-to-exclude-1-page-from-caching/

April 1, 2019
9:08 am
sctpfwape
Member
Members
Forum Posts: 75
Member Since:
November 10, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Thanks, I would like to give this a shot but I really don't know what exactly to add.
It's not really a question for their support as I first need to know which are the relevant of AWPCP.

Their settings page is like that:

Accepted Filenames & Rejected URIs

Do not cache the following page types. See the Conditional Tags documentation for a complete discussion on each type.




  

  
  


Add here strings (not a filename) that forces a page not to be cached. For example, if your URLs include year and you dont want to cache last year posts, it’s enough to specify the year, i.e. ’/2004/’. WP-Cache will search if that string is part of the URI and if so, it will not cache that page.

(current exclusions):

wp-.*\.php
index\.php
[a-z0-9_\-]*sitemap[a-z0-9_\-]*\.(xml|xsl|html)(\.gz)?
([a-z0-9_\-]*?)sitemap([a-z0-9_\-]*)?\.xml

 

Any idea what else to add in there?

April 2, 2019
8:49 am
AWPCP Support
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 5362
Member Since:
September 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi sctpfwape,

Thanks for getting back to me on this. Let me check with the developer to see what recommendations we can provide. Thanks for your patience. 

Forum Timezone: America/Denver

Most Users Ever Online: 163

Currently Online:
15 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Johnny B: 140

godie: 120

kerdezo: 99

laburke: 94

NAIN KHAN: 93

salvig67: 84

sctpfwape: 75

rude: 72

purplepaula: 72

WAYTOBAYWTB52: 71

Member Stats:

Guest Posters: 32

Members: 38136

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 7036

Posts: 31284

Newest Members:

kurnailstop, motordkrental, nailsjuliitaxd, Mark, Rachael, SHERI, bhawanaconsultancy, alexlug, ludniko, Matakoi

Moderators: awpcp: 7530, AWPCP Support: 5362, Bobbie Devereux: 0

Administrators: wpengine: 0, awpcp: 300

Skip to toolbar