Having Problems on Frontend | Support Questions | Support Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Having Problems on Frontend
June 3, 2010
4:57 pm
BillWebsiteWI
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
August 22, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

To Whom it May Concern.

I'm brand new to wordpress but figuring stuff out quite quickly due to my Joomla knowlegde but I can't get the Classified Ad section to show anything but the words "Classified Ads". [url:3tzvb3ra]http://www.blog-wi.com/classified-ads[/url:3tzvb3ra]

Everything seems to be setup correctly on the backend.

Can you Help?

June 3, 2010
6:33 pm
awpcp
Moderator
Moderators
Forum Posts: 7530
Member Since:
August 9, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Bill,

The title of the Classifieds section is defined under your WP Admin panel. Look for "Classifieds" at the bottom, then click "Settings", and then General Settings. You should see the title overrides there.

Hope that helps!
-Dave

June 5, 2010
4:24 pm
BillWebsiteWI
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
August 22, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I went through all the setting again and didn't get any new results so I tried to completely uninstall and reinstall the plug-in again with no new results. Even the secondary pages are not showing anything except for the title of the page. [url:a7d8en7z]http://www.blog-wi.com/stuff-for-sale/browse-categories[/url:a7d8en7z]

Any Suggestions?

June 5, 2010
5:18 pm
TheTyke
Member
Members
Forum Posts: 33
Member Since:
August 25, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Any chance it could be another plugin that is causing the issue?

Could it be the "Share the Wealth" thing?

June 5, 2010
5:22 pm
TheTyke
Member
Members
Forum Posts: 33
Member Since:
August 25, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Have you got the shortcodes such as on the relevant pages?

June 5, 2010
5:50 pm
BillWebsiteWI
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
August 22, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I finally got the pages to show up correctly. I had to add content to each page ( Show Ads, Place Ad, Browse Ads, etc...) before it displayed the classified ad content.

June 5, 2010
7:03 pm
TheTyke
Member
Members
Forum Posts: 33
Member Since:
August 25, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

BillWebsiteWI
I take it content means the shortcodes? [Image Can Not Be Found]

June 5, 2010
7:28 pm
BillWebsiteWI
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
August 22, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

No, the shortcodes were in there already. I just added a blurb "Welcome to Blog-WI.com Classified Ad Section - Stuff for Sale, Your Online Garage Sale" on every page and then it showed the classified ad content. Very weird glitch but it works now. Thanks for the help.

Forum Timezone: America/Denver

Most Users Ever Online: 163

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Johnny B: 140

godie: 120

kerdezo: 99

laburke: 94

NAIN KHAN: 93

salvig67: 84

rude: 72

purplepaula: 72

WAYTOBAYWTB52: 71

gery: 71

Member Stats:

Guest Posters: 32

Members: 38086

Moderators: 2

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 7021

Posts: 31229

Newest Members:

julianail24, MoCaveman, toprajaranjang, andrzej, test, Cherry39, Odie Wolfe, ahikudeni, KO, Roberto

Moderators: awpcp: 7530, AWPCP Support: 5336

Administrators: wpengine: 0, awpcp: 300

Skip to toolbar