Error uploading pictures - There was an error trying to open the output stream | Support Questions | Support Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Error uploading pictures - There was an error trying to open the output stream
April 3, 2019
2:25 pm
Scott Todd
Member
Members
Forum Posts: 9
Member Since:
May 8, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

I'm getting the following error message when we upload pictures: 

  • There was an error trying to open the output stream

We can upload pictures via the media uploader, just not through this software.

We are running version 3.9.5 on WP 5.1.1 on PHP 7.2

April 5, 2019
8:28 am
AWPCP Support
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 5362
Member Since:
September 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Scott Todd,

Thanks for your post. You contacted me via email and said that you determined that the issue was server based and it was resolved. If this has come back, please let me know! 

Forum Timezone: America/Denver

Most Users Ever Online: 163

Currently Online:
17 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Johnny B: 140

godie: 120

kerdezo: 99

laburke: 94

NAIN KHAN: 93

salvig67: 84

sctpfwape: 75

rude: 72

purplepaula: 72

WAYTOBAYWTB52: 71

Member Stats:

Guest Posters: 32

Members: 38136

Moderators: 3

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 7036

Posts: 31284

Newest Members:

kurnailstop, motordkrental, nailsjuliitaxd, Mark, Rachael, SHERI, bhawanaconsultancy, alexlug, ludniko, Matakoi

Moderators: awpcp: 7530, AWPCP Support: 5362, Bobbie Devereux: 0

Administrators: wpengine: 0, awpcp: 300

Skip to toolbar