Activation Fails | Support Questions | Support Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Activation Fails
June 3, 2010
9:30 pm
oh_hello
Member
Members
Forum Posts: 10
Member Since:
August 22, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi,

I run a WP setup (2.8.4) with 30 active plugins, and set this up as normal, hit activate and it fails but gives no error.

It redirects to domain.co.uk/wp-admin/plugins.php?error=true&plugin=another-wordpress-classifieds-plugin%2Fawpcp.php&_error_nonce=b39387b124

No message is shown though,

Any ideas?

Cheers,
Rob.

June 4, 2010
1:58 pm
awpcp
Moderator
Moderators
Forum Posts: 7530
Member Since:
August 9, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Rob,

That's very strange. Haven't seen that one before. Since you're running an older version of WP, can you tell me a few things:

- What revision of PHP?
- What version of MySQL?
- What version of AWPCP?
- Have you tried deleting the plugin, dropping the awpcp_ tables and reinstalling?

Thanks,
-Dave

Forum Timezone: America/Denver

Most Users Ever Online: 163

Currently Online:
13 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Johnny B: 140

godie: 120

kerdezo: 99

laburke: 94

NAIN KHAN: 93

salvig67: 84

rude: 72

purplepaula: 72

WAYTOBAYWTB52: 71

gery: 71

Member Stats:

Guest Posters: 32

Members: 37963

Moderators: 2

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 6980

Posts: 31071

Newest Members:

realtoxic, Coen Deurloo, Ewa, nailsjul24, marnails89, Rahul Bose, Nick, natinail52, I love James Bond

Moderators: awpcp: 7530, AWPCP Support: 5262

Administrators: wpengine: 0, awpcp: 298

Skip to toolbar