Regions, Location, Country, City, Village | General Discussion | Support Forum

A A A

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Regions, Location, Country, City, Village
September 24, 2017
6:14 am
Sheila
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
September 23, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Am I being really thick or is it impossible to ask the user to input any location information with installing the regions module?  I have selected the relevant tick boxes in the setup, moved the form fields around in the 'form' section - but nothing appears on the submit-ad form to ask the user to input their location in any way, shape or form.

Sorry if this is a dumb question...

September 24, 2017
6:19 am
Sheila
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
September 23, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Been trying to edit my original post without success - it should have read "without installing the regions module..."

September 24, 2017
10:54 am
AWPCP Support
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 5262
Member Since:
September 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Sheila,

We are sorry that you ran into this.

Which version of WP and AWPCP are you using?

The issue on the forum where users cannot edit their posts is a known issue which we are still working on.

September 24, 2017
1:17 pm
Sheila
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
September 23, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

AWPCP 3.8, 

Wp Residence 1.19.1

I have now bought the regions module and set it up - now regions are showing on the main listing page: https://smallholding-uk.co.uk/classified/ but nothing still on the submit ad page: https://smallholding-uk.co.uk/classified/place-ad/

September 25, 2017
4:10 am
Sheila
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
September 23, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

I think maybe this should be in the support forum but can't see a way to move it - maybe admin can - or I just need to re-post in support?

 

My system tells me I have the latest version of WordPress by the way.

September 25, 2017
4:48 am
Sheila
Member
Members
Forum Posts: 8
Member Since:
September 23, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

I have now posted in support questions, thanks to those who have viewed here.

September 25, 2017
11:03 pm
AWPCP Support
Moderator
Members

Moderators
Forum Posts: 5262
Member Since:
September 4, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi Sheila,

I already responded to your other post. Thank you for bringing this one up.

Forum Timezone: America/Denver

Most Users Ever Online: 163

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Johnny B: 140

godie: 120

kerdezo: 99

laburke: 94

NAIN KHAN: 93

salvig67: 84

rude: 72

purplepaula: 72

WAYTOBAYWTB52: 71

gery: 71

Member Stats:

Guest Posters: 32

Members: 37963

Moderators: 2

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 6980

Posts: 31071

Newest Members:

realtoxic, Coen Deurloo, Ewa, nailsjul24, marnails89, Rahul Bose, Nick, natinail52, I love James Bond

Moderators: awpcp: 7530, AWPCP Support: 5262

Administrators: wpengine: 0, awpcp: 298

Skip to toolbar